HAY en véél meer...

Ydee House en Shop staan garant voor driehonderd plus veertig vierkante meter shopplezier! Niet alleen tonen we de gehele HAY collectie, wij tonen meer. Kom langs en ontdek zelf onze gezellige showrooms te Oudburg en Onderbergen. Laat je inspireren door de verschillende kamers in Ydee House of ga op zoek naar het perfecte geschenk in Ydee Shop. Hulp nodig? Céline, Johan en Pieter helpen je met veel plezier.

Ga shoppen

Shoppen in een huiskamer!

Bij ons ben je van harte welkom.
Neem je tijd om onze showroom te ontdekken, van de etalage tot de kelder. Wij tonen je graag wat onze collecties te bieden hebben. En dat zijn er ondertussen heel wat. Bekende merken als HAY, Wrong for HAY, Muuto, Normann Copenhagen, String, Andersen... maar ook Oyoy, Stattmann Neue Möbel, Karimoku New Standard, Eumenes, Softline, Design House Stockholm, Bruunmunch, Ok Design... krijgen een terechte plek in onze showroom. Ook voor design van eigen bodem hebben we een boontje. Collecties als IKKE, Fragmenture, La Femme Garniture... staan moeiteloos hun mannetje tussen de gevestigde merken.

Ruim aanbod én professioneel advies.

Ydee opende voor het eerst zijn deuren in 2008. Toen Ydee in 2013 van eigenaar veranderde blies een nieuwe wind door de zaak.  Nog steeds tonen we bijna de gehele HAY collectie maar het aanbod werd sterk uitgebreid. We houden onze ogen steeds open voor nieuwe collecties. Zo blijft elk bezoek aan onze winkels een kans om nieuwe ontdekkingen te doen.

In Ydee House ontvangt Pieter je met een glimlach. In Ydee Shop helpen Céline en Johan je graag met het kiezen van het gepaste accessoire of geschenk. Pieter staat in Ydee House ter beschikking voor al je vragen. Ben je op zoek naar dat ene aanvullende stuk of heeft je gehele interieur een opfrisbeurt nodig, wij hebben alles in huis om je op de best mogelijke manier te adviseren. Druk? Wij maken graag een afspraak.

Bij Ydee staan we garant voor een persoonlijke aanpak en uitstekende service

Kom langs en ontdek Ydee

Projectmarkt

Ydee leverde reeds heel wat meubilair voor totaalprojecten. Interieurarchitecten, architecten, aankopers en andere professionelen kunnen ons steeds contacteren voor een samenwerking. Wij zoeken graag mee naar de gepaste oplossing voor elk project.